За Си Трейд

Си Трейд 2011 ЕООД е изцяло българска компания, основана през 2011г. с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на бързооборотни стоки. Си Трейд е млада компания, но с амбицията да се превърне в един от големите дистрибутори в България. За краткото време, в което развиваме дейност, вече сме се превърнали във водещ дистрибутор в сферата на бързооборотните хранителни стоки.

Основното ни предимство е нашето балансирано портфолио. Стремим се да поддържаме и развиваме портфолио от съвместими групи продукти, като в това начинание сме се доверили на утвърдени български и чуждестранни производители с добър имидж на пазара. Портфолиото ни се състои от 5 продуктови групи – стерилизирани месни пастети, стерилизирани меса, стерилизирани готови ястия, лютеница, стерилизирани риби и рибни салати. За нас е важно в портфолиото ни да има разнообразни, качествени и полезни продукти. Ние знаем, че за да сме сред най-добрите, трябва да се променяме и развиваме и да отговаряме на нуждите на пазара, затова непрекъснато търсим нови възможности да разнообразяваме и допълваме нашето портфолио.

Си Трейд представлява силни марки, лидери в сегментите си. Ние имаме изключителните търговски права за дистрибуция на Компас ЕООД и Славянка Бургас АД. Собствените търговски марки на компанията са Градина за продуктова група лютеница и Златна Русалка за продуктова група стерилизирани риби и рибни салати.

За нас е важно в портфолиото ни да има разнообразни, качествени и полезни продукти. Ние знаем, че за да сме сред най-добрите, трябва да се променяме и развиваме и да отговаряме на нуждите на пазара, затова непрекъснато търсим нови възможности да разнообразяваме и допълваме нашето портфолио. Ето защо през 2013 г. доразвихме продуктовото си портфолио, като развихме изцяло нова дивизия, предлагаща нехранителни продукти.Марките, които компанията дистрибутора ексклузивно са Septona, World Cart и Master Lock. Septona е компания, която произвежда продукти за лична хигиена с високо качество. World Cart е постоянно развиваща се компания, специализираща в производството на хигиенни хартиени продукти за еднократна употреба. Master Lock е водеща компания, производител на заключващи механизми и продукти за сигурност.

Вярваме, че за успеха са необходими не само качествени продукти, но и създаване и поддържане на добри отношения с партньорите ни. Знаем, че както всеки човек, така и всяка компания има различни потребности и желания, затова нашият екип се стреми да има индивидуален подход към клиентите и партньорите ни. За да се справим с това предизвикателство, дейността на компанията се осъществява посредством стройна и компактна организация, което позволява бърза реакция на търговските ни екипи, добра обратна връзка с клиентите ни и изключително коректното ни отношение към всички наши доставчици. Чрез търговските ни супервайзори осигуряваме директен ежеседмичен достъп до ТОП 1000 обекта в страната, които реализират около 75-80% от оборота на традиционния пазар.

Нашият екип е гъвкава структура, която обхваща следните направления:

  • Търговски отдел – състои се от регионални мениджъри и супервайзори, които обслужват ключови клиенти и поддистрибутори в София и страната, а също така и от екип от обучени мърчандайзери, които се грижат за осъществяване на успешни продажби вътре в магазина, заемане на доминиращо място на рафта и недопускане на липса на стока по регалите.
  • Складова база и собствен транспорт
  • Администрация
  • Маркетинг